Neem contact op

Contact me rocketgirl

Vul het formulier in met de nodige informatie en ik reageer zo snel mogelijk.

Toch liever mailen of bellen?
Mail mij op: sjusjun@gmail.com
bel mij: 0624378224

Hoe meer ik weet, hoe beter ik kan inspelen op je wensen.

Het eerste contact

Tijdens ons eerste contact kun je je wensen bespreken, en eventueel een deadline aangeven. Ik hoor ook graag meer over het doel van de illustratie(s). Wanneer ik genoeg informatie heb verzameld maak ik eerst een vrijblijvende prijsopgave.

En daarna?

Kan je je vinden in de prijsopgave dan maak ik een officiële offerte waar je akkoord op kan geven. Deze offerte bevat mijn werkmethode, mijn planning, de aanvullende voorwaarden en een bijpassende licentie. Na akkoord ga ik aan de slag. Natuurlijk neem ik je mee in het werkproces door verschillende feedbackmomenten in te plannen.

Werkmethode

Mijn werkmethode is bedoelt om je zoveel mogelijk te betrekken bij het tekenproces. Je inspraak is belangrijk. Dat betekent dat je feedback kan geven bij verschillende fases in een illustratie. Elke illustratie of project heeft zijn eigen werkmethode. Deze begint meestal eerst met het bepalen van de stijl. Bij goedkeuring van de stijl ga ik verder met het maken van verschillende concepten. In het geval van grote projecten probeer ik dit proces zoveel mogelijk te stroomlijnen.

Licentie?

Bij een standaardlicentie op mijn illustraties kun je een gekochte illustratie gebruiken voor een van te voren afgesproken bestemming. Je hebt het recht om een illustratie te gebruiken maar niet om te veranderen of aan te passen of door te verkopen (zonder mijn toestemming). Het vergroten en verkleinen van een illustratie voor eigen gebruik mag wel. Ik zal de illustratie niet aan anderen verkopen. Voor meer informatie over licenties, kijk even bij de veelgestelde vragen.

Hoe zit het met de prijs?

Geen illustratie is hetzelfde. Van tevoren bepaal ik aan de hand van de gegeven informatie hoeveel tijd een illustratie of project kost en hier kan ik dan mijn prijs op baseren. Aarzel niet om mij je budget te vertellen, dan kunnen we samen overleggen wat ik voor je kan betekenen.