Vernieuwde website

Eindelijk is mijn nieuwe website echt live. Een website die niet alleen mijn illustraties laat zien, maar er ook wat meer over vertelt. Een website die vrolijk is, maar ook helder, duidelijk en leesbaar. Iets wat ik als illustrator ook graag wil uitdragen. Natuurlijk moet er her en der nog wel wat bijgeschaafd worden en toegevoegd worden (in de Engelse versie ontbreken nog wat illustraties). Maar ik ben er heel blij mee.

Schets van zwevende meisje zoals in de header
Het begon allemaal met deze schets die ik in procreate maakte op de Ipad

Mijn man heeft zijn uiterste best gedaan en vooral zijn geduld bewaard om mij te helpen met de layout en in het bijzonder de header. “Ja ik wil dat ze zweeft, maar niet storend en niet te snel, meer naar links, meer naar rechts, het pantoffeltje zweeft te ver weg, nee niet zo…etc”. Met als resultaat een memorabele header illustratie die niet snel verveeld en ook prima werkt op de mobiel.

Waarom planeten en sterren? Al vanaf kleins af aan kijk ik graag naar de sterrenhemel. Mijn echte naam Corona staat voor de stralenkrans die je ziet wanneer er een zonsverduistering is. Ik weet dat die naam nu voor velen wat anders en verdrietigs betekent, maar mijn hoop ligt nog altijd tussen de sterren. Ik hoop natuurlijk dat je regelmatig terugkomt om een kijkje te nemen. Mocht je illustraties nodig hebben, dan weet je me te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *